Wordt verwacht: poetsvrouw

Jaja, echt waar! Er wordt een nieuwe poetsvrouw verwacht ten huize altijdplaatsaantafel! Ongelooflijk maar waar, maar ergens heeft het bureau nog een poetsvrouw gevonden. Misschien hebben ze er ergens eentje opgeduikeld bij het poetsen? Eentje die al jaren bedolven lag onder centimers stof? Geen idee :-).

Ik kreeg telefoon, met de vraag of ik nog een poetsvrouw zocht. Tja, sinds gisteren was er weinig veranderd aan de situatie, dus ik antwoordde bevestigend. “We hebben iemand gevonden voor u.”, klonk het aan de andere kant. “Past maandag?” Ik maakte een korte samenvatting van mijn agenda in mijn hoofd (hoewel ik het na een ganse dag bijscholing over Outlook ook elektronisch zou kunnen!), en bedacht dat dat best OK zou zijn. Ik zou dit weekend niet meer moeten stoffen en dweilen (afgezien van die plaatsen waar miniman “te laat” voor het potje zou zijn) en mijn huis zou proper zijn op maandagavond. Ik waag het erop. Aan de naam te horen lijkt ze Nederlandstalig. Niet dat het een must is, maar wel mooi meegenomen. Ik weet ondertussen dat google translate naar het Italiaans ook wel lukt, maar het zou wel tijd besparen als ik gewoon kan zeggen hoe ik het wel. Geen gebaren of grappige misverstanden meer. Vanaf maandag is elk misverstand officieel een fout :-).

Over anomama

Een grote tafel, die als het moet nog langer kan...Veel stoelen, vaste plaatsen voor de vaste leden van het gezin, maar met de regelmaat van de klok schuift er nog iemand een stoeltje bij....
Dit bericht werd geplaatst in allerlei en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s