Schoolreis voor midiman

Midiman gaat dinsdag op schoolreis, naar het Zilvermeer in Mol! Hij zei zelf stellig “En deze keer ga ik mee!”. Juf ziet het nu zitten, omdat er minder risico’s aanwezig zijn. Zodoende telt midiman af in nachtjes slapen, en zou hij het liefst van al zijn rugzak vandaag al klaarzetten.

Om “de veiligheid” te vergroten, gaat zijn zakje medicatie mee in zijn rugzak. We hebben lang moeten zoeken naar een degelijke rugzak, maar hebben er toch eentje gevonden. Niet te groot, niet te klein, met een apart voorvakje waar de medicatie inpast én dat omhuld is met dat isolatiemateriaal. Dat zou toch wat extra bescherming moeten bieden bij vallen en warmte. Midiman zal zelf ook nog een extra epipen rond zijn lijfje krijgen (in een medipouch), en de juf steekt nog een extra setje in haar rugzak. En als klap op de vuurpijl geven we midiman een alarmbandje met het GSM-nummer van juf erop aan zijn hand.

En nu maar duimen dat alles goed gaat….

Over anomama

Een grote tafel, die als het moet nog langer kan...Veel stoelen, vaste plaatsen voor de vaste leden van het gezin, maar met de regelmaat van de klok schuift er nog iemand een stoeltje bij....
Dit bericht werd geplaatst in kleuters, pinda-allergie en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s