Cadeau van grote broer

Grote broer was 2 daagjes gaan logeren bij de Noorderburen. Manlief is “nenollander” (de kinderen overigens ook) en schoonfamilie woont dus allemaal over de grens. Maximan vindt de logeerpartijtjes het einde. Tante is al 82 en niet meer al te goed ter been, maar toch slaagt ze erin onze maximan te entertainen.

Maximan kwam vanmiddag terug thuis en was enthousiast over zijn logeerpartij. Hij deed zijn koffertje open, en riep naar zijn broers dat hij cadeautjes voor hen had gekocht, helemaal alleen! En inderdaad, er zaten mooi ingepakte cadeautjes in het koffertje met de naam erop geschreven. Maar tot mijn grote verbazing waren er niet 2 maar 3 cadeautjes… Toen ik dat kleine cadeautje voor pleegje zag, schoot mijn gemoed vol. Mijn stoere grote man had ook iets gekocht voor pleegje, want die is voor hem ook gewoon een broertje :-).

Over anomama

Een grote tafel, die als het moet nog langer kan...Veel stoelen, vaste plaatsen voor de vaste leden van het gezin, maar met de regelmaat van de klok schuift er nog iemand een stoeltje bij....
Dit bericht werd geplaatst in pleegzorg en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Cadeau van grote broer

  1. betekst zegt:

    Ooooooooh 🙂 Wat hartverwarmend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s