Teleurgesteld…

Ik ben teleurgesteld. In mijn eigen zus. Mijn bloedeigen zus. Pijnlijk. Misschien geen reden tot blog, misschien totale waanzin om het op het web te zetten, maar momenteel is de teleurstelling te groot om stil te staan bij de rest.

Vorig jaar zaten we samen met school. Om te kijken welke opties er waren om midiman met pinda-allergie veilig op uitstap te laten meegaan. Er werd toen voorgesteld om bij risico-uitstapjes iemand met kennis van zaken mee te sturen, maar niet wij als ouders. Zus werd voorgesteld, gezien haar ervaring als verpleegkundige. Zij zag het ook zitten, mits de uitstapjes niet samenvielen met haar werkschema. Vandaag kreeg ik de datum van het boerderijbezoek door. Ik bel zus. Vraag of ze moet werken. Nee, ze werkt die dag niet. Dus dan kan ze mee? Nee, dat ziet ze niet zitten. Hoezo niet? Nee, want dan kunnen haar kinderen niet thuis komen eten ’s middags. Hoezo? Niet voor één keer op school blijven eten? Nee, dat willen ze (4de en 5de leerjaar) niet. En ik snap toch wel dat haar kinderen voorgaan op de mijne?

Ik heb iets lelijks gezegd en ingehaakt. Ik kon niets anders bedenken…

Over anomama

Een grote tafel, die als het moet nog langer kan...Veel stoelen, vaste plaatsen voor de vaste leden van het gezin, maar met de regelmaat van de klok schuift er nog iemand een stoeltje bij....
Dit bericht werd geplaatst in kleuters, moederliefde, pinda-allergie en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Teleurgesteld…

  1. supermasj zegt:

    Ik snap je teleurstelling, maar Baz Luhrmann in gedachte (“Be nice to your siblings; they are the best link to your past and the people most likely to stick with you in the future.”), misschien een alternatief voorstellen voor haar kinderen (zij mogen bij hun tante gaan eten een andere dag).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s