Geen oudercontact

Vandaag kwam het heen-en-weer-mapje van midiman mee met maximan naar huis. Nogal ongewoon, maar aangezien midiman al een tijdje niet meer naar school is geweest, leek dit de handigste weg voor juf.

Er zat al behoorlijk veel leesvoer in, het éne al wat minder relevant dan het andere. Zo was er een papier van de nieuwe stagiaire, die woensdag wilt knutselen met popcorn. Ze had afgelopen vrijdag ook al even gebeld, omdat ze bezorgd was over midiman. We spraken toen af dat ik popcorn zou kopen en zij het dan in school zou maken met zonnebloemolie. Vandaag vond ik dus een briefje met de hoeveelheid die aangeschaft moest worden.

Maar tussen al die irrelevante brieven zat een leuk berichtje… Weliswaar een standaardbrief die naar wel meer ouders van een kleuter in de laatste kleuterklas ging, maar toch, ik was blij de brief te lezen. Er stond in dat er schoolrijpheidstesten waren gebeurd bij midiman, en dat alles in orde was. Om die reden werden we dus niet uitgenodigd voor een oudercontact. Ik blij, scheelt weer tijd :-).

Over anomama

Een grote tafel, die als het moet nog langer kan...Veel stoelen, vaste plaatsen voor de vaste leden van het gezin, maar met de regelmaat van de klok schuift er nog iemand een stoeltje bij....
Dit bericht werd geplaatst in kleuters en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Geen oudercontact

  1. De Fruitberg zegt:

    Fijn dat die testen OK zijn. Laten we hopen dat hij snel beter is!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s