Smartmat

Ik las het eens ergens, maar vergat het weer.

Ik las het nog eens ergens anders, bedacht dat het een tof idee was, maar vergat het weer.

Tot ik het nog eens las, naar de site ging, en het allemaal eens bekeek. En toch vergat ik het weer.

Tot vorige week. Toen las ik er weer over. Ging ik weer naar de site (mijn browser vulde het zelfs al automatisch in) en ging ik nét dat stapje verder. En ik boekte gelijk een abonnement.

Voor wie de link niet gevolgd heeft: Smartmat is een concept waarbij je een pakket voeding besteld voor een bepaald aantal personen en waarbij je verder niet hoeft na te denken. Nooit meer nadenken over wat je moet klaarmaken? Dat spreekt mij wel aan! Alleszins biedt Smartmat verschillende formules, waaronder ook Quick&Easy en een veggie-menu. Je krijg op maandag alle ingrediënten, de planning van de week en de bereidingswijze. Op de achterzijde zie je of je het gerecht langer kan bewaren, wat je kan voorbereiden,… Je kan het zo gek niet bedenken, of Smartmat bedacht het al!

OK, ik bestelde dus een abonnement op Quick&Easy. Toen vertelde ik het manlief, die me raar aankeek. Vragend. Een beetje alsof ik gek geworden was. Hij deelde mijn enthousiasme niet. Mijn euro viel. Heel even een cruciale fout gemaakt, en vergeten dat midiman een ernstige voedselallergie heeft. Dju!

OK, dan maar een proefpakket besteld, na over-en-weer gemaild te hebben met de verantwoordelijken. Zo geschiedde het dat net de bel ging, en ons nieuwe weekmenu in de koelkast ligt. Ik maak me een beetje zorgen over de porties (klein…), maar het lijkt wel veilig. Nu eens kijken of het allemaal gaat lukken binnen het opgegeven tijdsbestek….

Over anomama

Een grote tafel, die als het moet nog langer kan...Veel stoelen, vaste plaatsen voor de vaste leden van het gezin, maar met de regelmaat van de klok schuift er nog iemand een stoeltje bij....
Dit bericht werd geplaatst in allerlei en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Smartmat

  1. maaike zegt:

    benieuwd hoe het meevalt…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s