De hand dus…

Ondertussen zijn we een weekje verder.

Op het medisch attest stond (weliswaar de versie zonder breuk…): “tegen weekend: verwijderen van gips en mobilisatie op geleide van pijn”. Na 2 moeilijke dagen, kwam maximan in contact met de beperkingen van gips en keek hij uit naar het weekend. Toen ik vrijdag na het werk thuis kwam, stond hij met de schaar in de aanslag op mij te wachten. De boodschap was duidelijk, en hij had een heel plan. Als eerste moest de hand gewassen worden, en als tweede wilde hij op de computer iets doen.

Ik begon te knippen, rustig en behoedzaam. Het ging vlot, en toen alles eraf was, bleef dit over:

hand Lander 001 hand Lander 003

 

 

 

 

 

 

 

Maximan keek verdwaasd. Was teleurgesteld. Zijn hand was onbruikbaar en deed veel pijn. Zijn vingers waren nog serieus dik en blauw.

Tien pijnlijke minuten later smeekte hij om opnieuw gips te mogen. Zijn gips werd gerecycleerd en het handje is nu opnieuw ingepakt, veilig en wel. Maximan heeft zich ondertussen bekwaamd in het links schrijven ;-).

Over anomama

Een grote tafel, die als het moet nog langer kan...Veel stoelen, vaste plaatsen voor de vaste leden van het gezin, maar met de regelmaat van de klok schuift er nog iemand een stoeltje bij....
Dit bericht werd geplaatst in kinderen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op De hand dus…

  1. misssexandthecity zegt:

    Zou je niet even een second opinion halen, zodat dit goed kan genezen,…..kids zijn toch enorm flexibel hé, dan schrijven we gewoon links,…Straffe man, die maximan!

  2. De Fruitberg zegt:

    Ik zou toch ook nog eens terug naar ’t ziekenhuis gaan, ik heb de indruk dat die hand toch in de plaaster mag (maar ben geen medicus)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s