Zo goed als klaar!

Een blij berichtje deze keer. Tot mijn groot genoegen zijn de verbouwingen op 2 details na klaar. Of nee, 3 misschien!

We zijn gestart eind maart, met alles in dozen te proppen en onze ganse woonruimte leeg te maken. Daarna gingen we er 2 weken tussenuit, zodat ondertussen de vloerders ongestoord hun gang konden gaan. Zij werden gevolgd door de keukenmensen, en deze op hun beurt door dakwerkers, schrijnwerkers,… Veel mensen passeerden de revue. Het eindresultaat mag er zijn: een mooie vloer, en mooie keuken en een prachtig extra bureau beneden. Onze leefruimte is nu iets groter door het feit dat het kleine bureautje boven nu vrij komt (als manlief het opruimt), en er een groter bureau aangebouwd is. Dat laatste heb ik afgelopen week geschilderd, met veel zuchten en zwoegen. Er zijn 4 lagen op het plafond, en 3 op de muren. Maar al zeg ik het zelf: het is goed gedaan :-). En nu staan er ook een kast, een groot bureau (maar liefst 2m lang) en een bureaustoel in.

Wat ontbreekt er nog? Een krijtbord en een magneetbord in de keuken, en een mat voor het matkader in de bureau. Maar kom, dat zijn details :-).

Over anomama

Een grote tafel, die als het moet nog langer kan...Veel stoelen, vaste plaatsen voor de vaste leden van het gezin, maar met de regelmaat van de klok schuift er nog iemand een stoeltje bij....
Dit bericht werd geplaatst in verbouwingen en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Zo goed als klaar!

  1. De Fruitberg zegt:

    Dat zijn ab-so-luut details. Wat hier ontbreekt is minder detail (plinten,…)

    • buikberg zegt:

      Ook dat zijn details, over wat hier nog ontbreekt zullen we maar niet beginnen ;-). Fijn Anomama, en nu genieten van de extra ruimte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s